Best

I-a dat 100 de dolari unui om al strazii si l-a urmarit sa vada ce va face cu ei. Este INCREDIBIL ce s-a intamplat mai apoi!


Un tanar pe nume Josh Paler Lin a decis sa faca un experiment inedit, si anume sa-i ofere 100 de dolari unui cersetor ca apoi sa-l urmareasca pentru a vedea ce va face acesta cu banii. 

Totul a fost filmat cu camera ascunsa, iar ceea ce s-a intamplat l-a impresionat cu adevarat pe acest tanar, care la un moment dat a crezut ca cersetorul va cumpara alcool pe banii castigati, dar nu a fost sa fie. Spre marea nedumerite cersetorul a intrat intr-un supermarket, a cumparat produse alimentare pe care ulterior le-a impartit oamenilor nevoiasi. 

Agest gest incredibil l-a determinat pe Josh sa-i mai ofere 100 de dolari si totodata sa-l intrebe pe acest om cum ajuns sa cerseasca. Astfel, cersetorul i-a povestit ca a avut un tata bolnav de cancer, iar acest fapt l-a determinat sa renunte la serviciu pentru a-i fi mai aproape, totusi asigurarea medicala nu a acoperit tratamentul, dupa care tatal sau a murit. Peste putin timp a murit si maica-sa, iar datoriile l-au adus in strada, totusi sufletul sau a ramas la fel de curat ca atunci cand avea o familie fericita.

No comments:

Theme images by fpm. Powered by Blogger.